Rosalinde mynster instagram

rozalindemynzter – Rosalinde Maria Mynster – Instagram

13.4k Followers, 592 Following, 647 Posts – See Instagram photos and videos from Rosalinde Maria Mynster (@rozalindemynzter)

Rosalinde Maria Mynster (@rozalindemynzter) • Instagram …

Rosalinde Maria Mynster (@rozalindemynzter) • Instagram photos and videos

13.4k Followers, 589 Following, 646 Posts – See Instagram photos and videos …

13.4k Followers, 592 Following, 647 Posts – See Instagram photos and videos from Rosalinde Maria Mynster (@rozalindemynzter)

“Til Maj debuterer jeg som forfatter på Gyldendal. “Min Fars …

Rosalinde Maria Mynster på Instagram: “Til Maj debuterer jeg som forfatter på Gyldendal. “Min Fars Stemme” er en erindringsroman om at have en syg forældre og et portræt af min far. Om at blive voksen – om familie og sorg og mest om kærlighed. Siden jeg var lille har jeg gerne ville skrive bøger og den første er helt igennem til Søren som lærte mig så meget om ordets kunst. Tak til min familie og de gode kræfter på Gyldendal som lader bogen udgive på en så omsorgsfuld måde. 🖤 Redaktør @mikkelfonsskov Grafiskdesigner @mariebrodersen Foto @jasperjspanning Moralsupport i en meget lang skriveproces @springerspringerspringer og Kattemand”

1718 Likes, 102 Comments – Rosalinde Maria Mynster (@rozalindemynzter) on Instagram: “Til Maj debuterer jeg som forfatter på Gyldendal.

1,718 Likes, 102 Comments – Rosalinde Maria Mynster (@rozalindemynzter) on Instagram: “Til Maj debuterer jeg som forfatter på Gyldendal. “Min Fars Stemme” er en erindringsroman om at have en syg forældre og et portræt af min far. Om at blive voksen – om familie og sorg og mest om kærlighed. Siden jeg var lille har jeg gerne ville skrive bøger og den første er helt igennem til Søren som lærte mig så meget om ordets kunst. Tak til min familie og de gode kræfter på Gyldendal som lader bogen udgive på en så omsorgsfuld måde. 🖤 Redaktør @mikkelfonsskov Grafiskdesigner @mariebrodersen Foto @jasperjspanning Moralsupport i en meget lang skriveproces @springerspringerspringer og Kattemand”

Rosalinde Maria Mynster on Instagram: “I dag for fire år siden …

Rosalinde Maria Mynster på Instagram: “I dag for fire år siden mødte jeg mit yndlingsmenneske @springerspringerspringer💜for evigt”

1215 Likes, 27 Comments – Rosalinde Maria Mynster (@rozalindemynzter) on Instagram: “I dag for fire år siden mødte jeg mit yndlingsmenneske …

1,215 Likes, 27 Comments – Rosalinde Maria Mynster (@rozalindemynzter) on Instagram: “I dag for fire år siden mødte jeg mit yndlingsmenneske @springerspringerspringer💜for evigt”

Rosalinde Maria Mynster on Instagram: “Mig og bae in …

801 Likes, 21 Comments – Rosalinde Maria Mynster (@rozalindemynzter) on …

Rosalinde Maria Mynster on Instagram: “ Tak til Svendprisen …

1083 Likes, 26 Comments – Rosalinde Maria Mynster (@rozalindemynzter) on …

Rosalinde Maria Mynster on Instagram: “Landet Som Ikke Er …

Rosalinde Maria Mynster på Instagram: “Landet Som Ikke Er. “Jeg er ingen kvinde jeg er et neutrum…” Edith Södergran 💗💗💗💗💗💗 spiller til d. 15 september på @teatretvedsortehest #poesi”

338 Likes, 14 Comments – Rosalinde Maria Mynster (@rozalindemynzter) on Instagram: “Landet Som Ikke Er. “Jeg er ingen kvinde jeg er et neutrum.

338 Likes, 14 Comments – Rosalinde Maria Mynster (@rozalindemynzter) on Instagram: “Landet Som Ikke Er. “Jeg er ingen kvinde jeg er et neutrum…” Edith Södergran 💗💗💗💗💗💗 spiller til d. 15 september på @teatretvedsortehest #poesi”

Rosalinde Maria Mynster on Instagram: “Listen to my baby’s …

Rosalinde Maria Mynster på Instagram: “Listen to my baby’s music 💗 out now! @springerspringerspringer”

123 Likes, 3 Comments – Rosalinde Maria Mynster (@rozalindemynzter) on Instagram: “Listen to my baby’s music out now! @springerspringerspringer”

123 Likes, 4 Comments – Rosalinde Maria Mynster (@rozalindemynzter) on Instagram: “Listen to my baby’s music 💗 out now! @springerspringerspringer”

Rosalinde Maria Mynster on Instagram: “Come see The show ”

Rosalinde Maria Mynster on Instagram: “Come see The show🦎”

385 Likes, 9 Comments – Rosalinde Maria Mynster (@rozalindemynzter) on Instagram: “Come see The show ”

385 Likes, 9 Comments – Rosalinde Maria Mynster (@rozalindemynzter) on Instagram: “Come see The show🦎”

Rosalinde Maria Mynster on Instagram: “Hvor solen altid …

Rosalinde Maria Mynster on Instagram: “Hvor solen altid skinner @laksebadass #vierdaligeglademedregnen #sol #sommer #studieliv”

206 Likes, 4 Comments – Rosalinde Maria Mynster (@rozalindemynzter) on Instagram: “Hvor solen altid skinner @laksebadass #vierdaligeglademedregnen #sol …

206 Likes, 4 Comments – Rosalinde Maria Mynster (@rozalindemynzter) on Instagram: “Hvor solen altid skinner @laksebadass #vierdaligeglademedregnen #sol #sommer #studieliv”

Keywords: rosalinde mynster instagram