Mascha vang instagram

MASCHA VANG (@maschavang) • Instagram photos and videos

239k Followers, 4217 Following, 6315 Posts – See Instagram photos and videos from MASCHA VANG (@maschavang)

MASCHA VANG (@maschavang) • Instagram photos and videos

Mor, wifey, iværksætter, forfatter, popcornhjerne, eventyrer, champagneelsker, …

MASCHA VANG on Instagram: “I dag har været en god dag …

MASCHA VANG på Instagram: “I dag har været en god dag! ❤️ Ikke alle dage er som i dag, eller som I ser på billeder og story – halvdelen af tiden har jeg lyst til at banke hovedet ind i væggen. Trust me 🤯”

2388 Likes, 48 Comments – MASCHA VANG (@maschavang) on Instagram: “I dag har været en god dag! ❤️ Ikke alle dage er som i dag, eller som I ser på billeder …

2,388 Likes, 48 Comments – MASCHA VANG (@maschavang) on Instagram: “I dag har været en god dag! ❤️ Ikke alle dage er som i dag, eller som I ser på billeder og story – halvdelen af tiden har jeg lyst til at banke hovedet ind i væggen. Trust me 🤯”

MASCHA VANG on Instagram: “Så gik der lige 10 år… Og der …

MASCHA VANG på Instagram: “Så gik der lige 10 år… 👀 Og der er nu lagt botoxbudget for de næste 10 🙅🏻‍♀️ #10yearchallenge”

7699 Likes, 146 Comments – MASCHA VANG (@maschavang) on Instagram: “Så gik der lige 10 år… Og der er nu lagt botoxbudget for de næste 10 …

7,698 Likes, 146 Comments – MASCHA VANG (@maschavang) on Instagram: “Så gik der lige 10 år… 👀 Og der er nu lagt botoxbudget for de næste 10 🙅🏻‍♀️ #10yearchallenge”

MASCHA VANG on Instagram: “Bedste fredag ”

MASCHA VANG på Instagram: “Bedste fredag 🍂🐿🎃”

1614 Likes, 8 Comments – MASCHA VANG (@maschavang) on Instagram: “Bedste fredag ”

1,614 Likes, 8 Comments – MASCHA VANG (@maschavang) on Instagram: “Bedste fredag 🍂🐿🎃”

MASCHA VANG on Instagram: “Morgengaver ❤️ Egentlig …

MASCHA VANG on Instagram: “Morgengaver ❤️ Egentlig var det ikke noget vi fokuserede på, og fandt det overflødigt da der var så meget andet der betød mere – og kostede! Så vi aftale ikke at gøre alverden ud af det. Men, men… Det gjorde vi så alligevel. Troels vidste jo ikke, at jeg allerede havde købt en gave, og hver gang folk spurgte til bryllupsrejse, fejede jeg det af. Fordi… Da Hollie og jeg kom hjem fra Egypten tidligere på året, var jeg så begejstret at jeg med det samme bookede en tur for os alle i efterårsferien, uden nogen vidste noget. Jeg lavede en æske hvori jeg puttede sand, strandskaller, drinksparaplyer, en golfbold og et kort hvor der stod at vi alle skulle på Familie Honeymoon. Den fik jeg børnene til at gå ind med om morgenen, så de alle kunne åbne den sammen. Det skulle jeg nok ha’ ventet med til morgenen efter, men det koncept misforstod jeg vist. Så vi skal på Golf & spa resort med all-inclusive på bedste familiemanér 🌴♥️🏌️🍹Af Troels fik jeg en smuk diamant rosetring med en blå safir, som symboliserer noget nyt og noget blåt (så må han være det gamle og børnene det lånte?😅) 💙”

6767 Likes, 46 Comments – MASCHA VANG (@maschavang) on Instagram: “Morgengaver ❤️ Egentlig var det ikke noget vi fokuserede på, og fandt det overflødigt …

6,767 Likes, 46 Comments – MASCHA VANG (@maschavang) on Instagram: “Morgengaver ❤️ Egentlig var det ikke noget vi fokuserede på, og fandt det overflødigt da der var så meget andet der betød mere – og kostede! Så vi aftale ikke at gøre alverden ud af det. Men, men… Det gjorde vi så alligevel. Troels vidste jo ikke, at jeg allerede havde købt en gave, og hver gang folk spurgte til bryllupsrejse, fejede jeg det af. Fordi… Da Hollie og jeg kom hjem fra Egypten tidligere på året, var jeg så begejstret at jeg med det samme bookede en tur for os alle i efterårsferien, uden nogen vidste noget. Jeg lavede en æske hvori jeg puttede sand, strandskaller, drinksparaplyer, en golfbold og et kort hvor der stod at vi alle skulle på Familie Honeymoon. Den fik jeg børnene til at gå ind med om morgenen, så de alle kunne åbne den sammen. Det skulle jeg nok ha’ ventet med til morgenen efter, men det koncept misforstod jeg vist. Så vi skal på Golf & spa resort med all-inclusive på bedste familiemanér 🌴♥️🏌️🍹Af Troels fik jeg en smuk diamant rosetring med en blå safir, som symboliserer noget nyt og noget blåt (så må han være det gamle og børnene det lånte?😅) 💙”

MASCHA VANG on Instagram: “Så blev det fredag og jeg har …

MASCHA VANG på Instagram: “Så blev det fredag og jeg har fået selskab i Kbh 🤍 En sjælden gang i mellem er det mig der står for maden… Det er det i dag 🦞🦪🥂”

1799 Likes, 21 Comments – MASCHA VANG (@maschavang) on Instagram: “Så blev det fredag og jeg har fået selskab i Kbh En sjælden gang i mellem er det mig …

1,799 Likes, 21 Comments – MASCHA VANG (@maschavang) on Instagram: “Så blev det fredag og jeg har fået selskab i Kbh 🤍 En sjælden gang i mellem er det mig der står for maden… Det er det i dag 🦞🦪🥂”

MASCHA VANG on Instagram: “Anne. Skønne, dejlige, søde …

MASCHA VANG on Instagram: “Anne. Skønne, dejlige, søde, sjove, kommanderende dame, hvor vil jeg savne dig. Det er så ubegribeligt og uretfærdigt, at du skulle forlade denne verden og dine dejlige børn alt, alt for tidligt. Du kæmpede så hårdt for Caroline og Louis. Du blev hentet herfra imens du var omgivet af kærlighed og dem du elsker ved din side – vi elsker også dig og fik sagt godt farvel. Som man nu kan. Eller, vi ses igen. Det var intenst og intimt, noget jeg aldrig vil glemme. Tak for dit venskab, for at du var der for mig når jeg havde brug for det, også selvom jeg drev dig til vanvid, med at hælde Baileys i min kaffe og stod op om natten og tømte et glas peanutbutter, midt i en af vores træningsperioder. Du lokkede mig sågar til Dragør at bo, hvor du hundsede rundt med mig på løbestien, og havde Louis med i barnevognen. Vi har haft det så sjovt, din insisterende humor var tilstede helt til du lukkede dine smukke blå øjne. Jeg vil aldrig glemme dig, kæreste Anne ❤️ @trainerannebech”

24.3k Likes, 1246 Comments – MASCHA VANG (@maschavang) on Instagram: “Anne. Skønne, dejlige, søde, sjove, kommanderende dame, hvor vil jeg savne dig.

24K Likes, 1,246 Comments – MASCHA VANG (@maschavang) on Instagram: “Anne. Skønne, dejlige, søde, sjove, kommanderende dame, hvor vil jeg savne dig. Det er så ubegribeligt og uretfærdigt, at du skulle forlade denne verden og dine dejlige børn alt, alt for tidligt. Du kæmpede så hårdt for Caroline og Louis. Du blev hentet herfra imens du var omgivet af kærlighed og dem du elsker ved din side – vi elsker også dig og fik sagt godt farvel. Som man nu kan. Eller, vi ses igen. Det var intenst og intimt, noget jeg aldrig vil glemme. Tak for dit venskab, for at du var der for mig når jeg havde brug for det, også selvom jeg drev dig til vanvid, med at hælde Baileys i min kaffe og stod op om natten og tømte et glas peanutbutter, midt i en af vores træningsperioder. Du lokkede mig sågar til Dragør at bo, hvor du hundsede rundt med mig på løbestien, og havde Louis med i barnevognen. Vi har haft det så sjovt, din insisterende humor var tilstede helt til du lukkede dine smukke blå øjne. Jeg vil aldrig glemme dig, kæreste Anne ❤️ @trainerannebech”

MASCHA VANG on Instagram: “Fredagsslik! Kan du undvære …

1890 Likes, 17 Comments – MASCHA VANG (@maschavang) on Instagram: “Fredagsslik! Kan du undvære det? Jeg kan… Og det er ikke bare fordi jeg er på juicekur, …

MASCHA VANG on Instagram: “Annonce | Hvordan jeg får …

MASCHA VANG on Instagram: “Annonce | Hvordan jeg får gået alle de skridt? Jeg har virkelig mange puder fra @cozylivingcopenhagen der skal ind og ud hver dag, når solen skinner – men det er det hele værd! 🌞 #hygge”

2394 Likes, 29 Comments – MASCHA VANG (@maschavang) on Instagram: “Annonce | Hvordan jeg får gået alle de skridt? Jeg har virkelig mange puder fra…”

2,391 Likes, 29 Comments – MASCHA VANG (@maschavang) on Instagram: “Annonce | Hvordan jeg får gået alle de skridt? Jeg har virkelig mange puder fra @cozylivingcopenhagen der skal ind og ud hver dag, når solen skinner – men det er det hele værd! 🌞 #hygge”

Keywords: mascha vang instagram