Louise wolff instagram

Louise Wolff (@louisewolffs) • Instagram photos and videos

40.6k Followers, 482 Following, 504 Posts – See Instagram photos and videos from Louise Wolff (@louisewolffs)

Louise Wolff on Instagram: “Det her er min virkelig gode …

Louise Wolff på Instagram: “Det her er min virkelig gode veninde @louisedreisig Jeg har kendt hende i snart 14 år, og i al den tid har hun haft endometriose. En sygdom som har gjort hende hundesyg, hver gang hun har haft menstruation, og til sidst også givet hende kroniske smerter og flere ture på hospitalet og operationsbordet end noget andet menneske jeg kender. Og i dag er jeg (også) helt utrolig stolt af hende, for i dag udkommer hendes bog “Bloody Hell”, som beskriver præcis hvad det er, man er oppe imod, når man lider af endometriose. Jeg ved, at I er en del kvinder, som kigger med her på siden, så derfor vil jeg bare anbefale jer – hvis I selv lider af endometriose, eller kender en der gør – at se nærmere på denne fine bog. For hvis der er noget jeg har lært af Louise over årene, så er det, at det kan føles forfærdelig ensomt med sådan en sygdom – og sådan bør det ikke være for nogen!Tillykke @louisedreisig – du er så rocker sej 💪🏼🔥❤️”

1533 Likes, 64 Comments – Louise Wolff (@louisewolffs) on Instagram: “Det her er min virkelig gode veninde @louisedreisig Jeg har kendt hende i snart 14 år, …

1,533 Likes, 64 Comments – Louise Wolff (@louisewolffs) on Instagram: “Det her er min virkelig gode veninde @louisedreisig Jeg har kendt hende i snart 14 år, og i al den tid har hun haft endometriose. En sygdom som har gjort hende hundesyg, hver gang hun har haft menstruation, og til sidst også givet hende kroniske smerter og flere ture på hospitalet og operationsbordet end noget andet menneske jeg kender. Og i dag er jeg (også) helt utrolig stolt af hende, for i dag udkommer hendes bog “Bloody Hell”, som beskriver præcis hvad det er, man er oppe imod, når man lider af endometriose. Jeg ved, at I er en del kvinder, som kigger med her på siden, så derfor vil jeg bare anbefale jer – hvis I selv lider af endometriose, eller kender en der gør – at se nærmere på denne fine bog. For hvis der er noget jeg har lært af Louise over årene, så er det, at det kan føles forfærdelig ensomt med sådan en sygdom – og sådan bør det ikke være for nogen!Tillykke @louisedreisig – du er så rocker sej 💪🏼🔥❤️”

Louise Wolff (@wolfflouise) • Instagram photos and videos

564 Followers, 506 Following, 200 Posts – See Instagram photos and videos from Louise Wolff (@wolfflouise)

Louise Wolff on Instagram: “Endelig en der forstår at …

Louise Wolff på Instagram: “Endelig en der forstår at værdsætte en god vom #roberta #menneskeliglænestol #sættermigligepåpuklen”

1856 Likes, 22 Comments – Louise Wolff (@louisewolffs) on Instagram: “Endelig en der forstår at værdsætte en god vom #roberta #menneskeliglænestol …

1,856 Likes, 22 Comments – Louise Wolff (@louisewolffs) on Instagram: “Endelig en der forstår at værdsætte en god vom #roberta #menneskeliglænestol #sættermigligepåpuklen”

Louise Wolff on Instagram: “1 år ❤️”

Louise Wolff on Instagram: “1 år 🎂🥳❤️”

4162 Likes, 162 Comments – Louise Wolff (@louisewolffs) on Instagram: “1 år ❤️”

4,162 Likes, 162 Comments – Louise Wolff (@louisewolffs) on Instagram: “1 år 🎂🥳❤️”

Louise Wolff on Instagram: “Jeg var længe oppe i går og …

Louise Wolff på Instagram: “Jeg var længe oppe i går og havde både læbestift og pænt tøj på. Det var dejligt. Flere af jer har spurgt til skjorten og enkelte bød vist også penge for den i den gode sags tjeneste. Skjorten, bukserne og skoene var fra @juliefagerholtheartmade og øreringene var fra @bythiim – tak for de flotte bidrag! #knækcancer #tv2”

1842 Likes, 49 Comments – Louise Wolff (@louisewolffs) on Instagram: “Jeg var længe oppe i går og havde både læbestift og pænt tøj på. Det var dejligt.

1,842 Likes, 49 Comments – Louise Wolff (@louisewolffs) on Instagram: “Jeg var længe oppe i går og havde både læbestift og pænt tøj på. Det var dejligt. Flere af jer har spurgt til skjorten og enkelte bød vist også penge for den i den gode sags tjeneste. Skjorten, bukserne og skoene var fra @juliefagerholtheartmade og øreringene var fra @bythiim – tak for de flotte bidrag! #knækcancer #tv2”

Louise Wolff on Instagram: “Okay, det startede så’n lidt shaky …

Louise Wolff på Instagram: “Okay, det startede så’n lidt shaky, men henunder aften blev det jo fint… All’s well that ends well 🇩🇰☀️❤️ #herecomesthesun #elskerfødselsdag #dirtyseven”

367 Likes, 15 Comments – Louise Wolff (@louisewolffs) on Instagram: “Okay, det startede så’n lidt shaky, men henunder aften blev det jo fint.

367 Likes, 15 Comments – Louise Wolff (@louisewolffs) on Instagram: “Okay, det startede så’n lidt shaky, men henunder aften blev det jo fint… All’s well that ends well 🇩🇰☀️❤️ #herecomesthesun #elskerfødselsdag #dirtyseven”

Louise Wolff on Instagram: “Og pludselig er sådan en lille fod …

Louise Wolff on Instagram: “Og pludselig er sådan en lille fod det smukkeste vi nogensinde har set 👣Vores datter er så fin og dejlig, og vi er så lykkelige for at det lille væsen valgte at dukke op hos netop os. Livet har aldrig været smukkere ❤️❤️❤️”

8807 Likes, 373 Comments – Louise Wolff (@louisewolffs) on Instagram: “Og pludselig er sådan en lille fod det smukkeste vi nogensinde har set Vores …

8,804 Likes, 373 Comments – Louise Wolff (@louisewolffs) on Instagram: “Og pludselig er sådan en lille fod det smukkeste vi nogensinde har set 👣Vores datter er så fin og dejlig, og vi er så lykkelige for at det lille væsen valgte at dukke op hos netop os. Livet har aldrig været smukkere ❤️❤️❤️”

Louise Wolff on Instagram: “I et mærkværdigt år hvor der er …

Louise Wolff på Instagram: “I et mærkværdigt år hvor der er sket alverden, men man samtidig føler at man har oplevet meget lidt, har der alligevel været nogle kæmpe øjeblikke. Mit eget største opstod d. 7. april, da min datter Gertrud kom til verden. Nå ja, og så blev jeg faktisk også lukket lidt ud af barselsboblen et par gange – det var også stort! Lad os sammen genopleve nogle af 2020s Største Øjeblikke i morgen aften kl 20.00 på TV 2 🌟🥳#destørsteøjeblikke2020 #tv2”

1170 Likes, 14 Comments – Louise Wolff (@louisewolffs) on Instagram: “I et mærkværdigt år hvor der er sket alverden, men man samtidig føler at man har …

1,170 Likes, 14 Comments – Louise Wolff (@louisewolffs) on Instagram: “I et mærkværdigt år hvor der er sket alverden, men man samtidig føler at man har oplevet meget lidt, har der alligevel været nogle kæmpe øjeblikke. Mit eget største opstod d. 7. april, da min datter Gertrud kom til verden. Nå ja, og så blev jeg faktisk også lukket lidt ud af barselsboblen et par gange – det var også stort! Lad os sammen genopleve nogle af 2020s Største Øjeblikke i morgen aften kl 20.00 på TV 2 🌟🥳#destørsteøjeblikke2020 #tv2”

Louise Wolff on Instagram: “Hvis man gav hende …

Louise Wolff på Instagram: “Hvis man gav hende valgmuligheden ville hun givetvis vælge en kat. Men i denne omgang bliver det altså en baby, så til foråret skal verdens bedste Billie være storesøster (hun foretrækker selv titlen storebror), og vi glæder os helt vildt 👶🏼❤️”

10. okt. 2019 — 7311 Likes, 355 Comments – Louise Wolff (@louisewolffs) on Instagram: “Hvis man gav hende valgmuligheden ville hun givetvis vælge en kat.

7,312 Likes, 355 Comments – Louise Wolff (@louisewolffs) on Instagram: “Hvis man gav hende valgmuligheden ville hun givetvis vælge en kat. Men i denne omgang bliver det altså en baby, så til foråret skal verdens bedste Billie være storesøster (hun foretrækker selv titlen storebror), og vi glæder os helt vildt 👶🏼❤️”

Keywords: louise wolff instagram