Line kirsten nikolajsen instagram

LINE KIRSTEN (@linekirsten) • Instagram photos and videos

16.6k Followers, 1000 Following, 814 Posts – See Instagram photos and videos from LINE KIRSTEN (@linekirsten)

LINE KIRSTEN on Instagram: “Nyeste skud på Nikolajsen …

LINE KIRSTEN på Instagram: “Nyeste skud på Nikolajsen-stammen hedder Norman, og han er noget af det sødeste og fineste, jeg har mødt længe ♡”

90 Likes, 3 Comments – LINE KIRSTEN (@linekirsten) on Instagram: “Nyeste skud på Nikolajsen-stammen hedder Norman, og han er noget af det sødeste og fineste …

90 Likes, 3 Comments – LINE KIRSTEN (@linekirsten) on Instagram: “Nyeste skud på Nikolajsen-stammen hedder Norman, og han er noget af det sødeste og fineste, jeg har mødt længe ♡”

LINE KIRSTEN on Instagram: “Verdens smukkeste og bedste …

LINE KIRSTEN på Instagram: “Verdens smukkeste og bedste mand bliver 34 i dag. Vi har aflyst familiefødselsdagen og passet godt på hinanden bag lukkede døre. Selvom det er særligt og anderledes, har det fungeret helt fint. Vi har kørt den ind med spil, cookies, kys og kram. Tillykke min skat 💖”

461 Likes, 5 Comments – LINE KIRSTEN (@linekirsten) on Instagram: “Verdens smukkeste og bedste mand bliver 34 i dag. Vi har aflyst familiefødselsdagen og …

461 Likes, 5 Comments – LINE KIRSTEN (@linekirsten) on Instagram: “Verdens smukkeste og bedste mand bliver 34 i dag. Vi har aflyst familiefødselsdagen og passet godt på hinanden bag lukkede døre. Selvom det er særligt og anderledes, har det fungeret helt fint. Vi har kørt den ind med spil, cookies, kys og kram. Tillykke min skat 💖”

LINE KIRSTEN on Instagram: “Kærester i 2 år ♥️ YES MAN ”

LINE KIRSTEN på Instagram: “Kærester i 2 år ♥️ YES MAN 🔥”

11. jun. 2020 — 857 Likes, 19 Comments – LINE KIRSTEN (@linekirsten) on Instagram: “Kærester i 2 år ♥️ YES MAN ”

857 Likes, 19 Comments – LINE KIRSTEN (@linekirsten) on Instagram: “Kærester i 2 år ♥️ YES MAN 🔥”

Line Kirsten Nikolajsen – den4vaeg – Instagram

Den 4. Væg på Instagram: “MØD VORES FANTASTISKE REDAKTION ❤️Det her er Clara, som er en del af vores København-team 🙋🏼📸: Line Kirsten Nikolajsen”

59 Likes, 3 Comments – Den 4. Væg (@den4vaeg) on Instagram: “MØD VORES FANTASTISKE REDAKTION ❤️ Det her er Clara, som er en del af vores København-team …

59 Likes, 3 Comments – Den 4. Væg (@den4vaeg) on Instagram: “MØD VORES FANTASTISKE REDAKTION ❤️Det her er Clara, som er en del af vores København-team 🙋🏼📸: Line Kirsten Nikolajsen”

LINE KIRSTEN on Instagram: “Jeg er ikke længere vært på …

LINE KIRSTEN on Instagram: “Jeg er ikke længere vært på Tværs ♥️I december blev det besluttet, at jeg ikke længere skal være vært på Tværs. Både programmet og jeg skal noget nyt, og det er på den måde en ganske lykkelig skilsmisse.Det efterlader plads til nye gode ting i min kalender, men først skal jeg lige et smut på barsel (og pleje den her dunk og lære hende inden i den at kende), som jeg glæder mig totalt meget til. Tak fordi I har lyttet og ikke mindst kæmpe stort tak til jer, der havde modet til at lægge jeres historier i vores hænder 🙏🏼 Jeg er så beæret over de mange rørende og stærke historier, der er kommet vores vej, og som stadig rammer min indbakke. Jeg håber, de kan løftes et andet sted end hos mig, for de er vigtige alle sammen. Møs og over and out på Tværs 💋”

2414 Likes, 36 Comments – LINE KIRSTEN (@linekirsten) on Instagram: “Jeg er ikke længere vært på Tværs ♥️ I december blev det besluttet, at jeg ikke …

2,414 Likes, 36 Comments – LINE KIRSTEN (@linekirsten) on Instagram: “Jeg er ikke længere vært på Tværs ♥️I december blev det besluttet, at jeg ikke længere skal være vært på Tværs. Både programmet og jeg skal noget nyt, og det er på den måde en ganske lykkelig skilsmisse.Det efterlader plads til nye gode ting i min kalender, men først skal jeg lige et smut på barsel (og pleje den her dunk og lære hende inden i den at kende), som jeg glæder mig totalt meget til. Tak fordi I har lyttet og ikke mindst kæmpe stort tak til jer, der havde modet til at lægge jeres historier i vores hænder 🙏🏼 Jeg er så beæret over de mange rørende og stærke historier, der er kommet vores vej, og som stadig rammer min indbakke. Jeg håber, de kan løftes et andet sted end hos mig, for de er vigtige alle sammen. Møs og over and out på Tværs 💋”

Englemor & Doula Astrid Givard on Instagram

Englemor & Doula Astrid Givard on Instagram: “En varm anbefaling af denne podcast fra Line Kirsten Nikolajsen på DR. “I min lomme ligger en sten” er en smuk og rørende fortælling om sorg og kærlighed. Om at elske og savne, selvom man næsten ikke kan huske den, man har mistet – i hvert fald ikke kognitivt. For hjertet husker altid ❤️ Moren fortæller, at sorgen er som en sten i lommen. Nogle gange er den tung at bære på, andre gange let. Nogle gange kan man tage den frem og se på den og være med den. Stenen må gerne være der, for det betyder at den, man har mistet, er der ❤️ Det giver så god mening for mig! Stenen i min lomme har været tung at bære den seneste tid. I dag tog jeg den frem og var med den. Det gjorde ondt og godt 💔❤️#podcast #podcastomsorg #sorg #mistetbarn #steneniminlomme”

18. jul. 2020 — … Doula Astrid Givard (@mistetspaedbarn.dk) on Instagram: “En varm anbefaling af denne podcast fra Line Kirsten Nikolajsen på DR.

30 Likes, 0 Comments – Englemor & Doula Astrid Givard (@mistetspaedbarn.dk) on Instagram: “En varm anbefaling af denne podcast fra Line Kirsten Nikolajsen på DR. “I min lomme ligger en sten” er en smuk og rørende fortælling om sorg og kærlighed. Om at elske og savne, selvom man næsten ikke kan huske den, man har mistet – i hvert fald ikke kognitivt. For hjertet husker altid ❤️ Moren fortæller, at sorgen er som en sten i lommen. Nogle gange er den tung at bære på, andre gange let. Nogle gange kan man tage den frem og se på den og være med den. Stenen må gerne være der, for det betyder at den, man har mistet, er der ❤️ Det giver så god mening for mig! Stenen i min lomme har været tung at bære den seneste tid. I dag tog jeg den frem og var med den. Det gjorde ondt og godt 💔❤️#podcast #podcastomsorg #sorg #mistetbarn #steneniminlomme”

“Last minute panikken har sat ind. Det der med bare at gå og …

LINE KIRSTEN on Instagram: “Last minute panikken har sat ind. Det der med bare at gå og vente på at gå i fødsel udløser en helt særlig form for “VI SKAL NÅ ALT MULIGT INDEN DET ER FOR SENT”-følelse. Det er som om, noget i hjernen tænker fødslen som et endeligt på ALT, vi kender: Jeg skal nå at læse den her bog, for med fødslen mister jeg jo også mine læseevner. Jeg skal strikke den her babysweater i str 6 måneder færdig, for når først jeg har født, virker mine fingre jo heller ikke mere. Jeg skal nå at gennemføre alle baner i Duo Lingo, for det bliver U M U L I G T at lære fransk fra en app efter. Jeg skal nå at høre ALLE afsnit af @foedselskanalenpodcast for ellers kommer jeg nok ikke til at være i stand til at føde. Jeg skal nå at købe alle de her babyting, for når hun først er her, kan vi nok ikke handle mere, og internettet lukker nok også. Jeg skal nå at se alle mulige, mens jeg stadig er bare mig og ikke (lykkeligt) bundet til en baby. Jeg skal nå at veje mig, tegne på min store mave, mærke hun sparker, udnytte at folk rejser sig for mig i metroen, for den kan jo forsvinde hvert minut det skal være nu…Og således endte Nicklas og jeg med at få taget de her billeder, for GISP vi havde jo ingen billeder af os med maven sammen, selvom vi havde svoret, at vi ikke var typerne, der fik taget par-gravidbilleder. Se os løbe fluks ned til det lokale trykkeri og få dem printet i A2 og hængt dem op over vores seng i en guldramme.Men hey. Vi ved godt livet ikke slutter efter fødslen. Også selvom vi har det med benævne alt som sidste gangs-oplevelser lige nu. Der er heldigvis også en fornuftig del af hjernen, der ikke er helt hormonella.📸: Verdens bedste lillebror @magnuskring_”

2416 Likes, 29 Comments – LINE KIRSTEN (@linekirsten) on Instagram: “Last minute panikken har sat ind. Det der med bare at gå og vente på at gå i fødsel …

2,416 Likes, 29 Comments – LINE KIRSTEN (@linekirsten) on Instagram: “Last minute panikken har sat ind. Det der med bare at gå og vente på at gå i fødsel udløser en helt særlig form for “VI SKAL NÅ ALT MULIGT INDEN DET ER FOR SENT”-følelse. Det er som om, noget i hjernen tænker fødslen som et endeligt på ALT, vi kender: Jeg skal nå at læse den her bog, for med fødslen mister jeg jo også mine læseevner. Jeg skal strikke den her babysweater i str 6 måneder færdig, for når først jeg har født, virker mine fingre jo heller ikke mere. Jeg skal nå at gennemføre alle baner i Duo Lingo, for det bliver U M U L I G T at lære fransk fra en app efter. Jeg skal nå at høre ALLE afsnit af @foedselskanalenpodcast for ellers kommer jeg nok ikke til at være i stand til at føde. Jeg skal nå at købe alle de her babyting, for når hun først er her, kan vi nok ikke handle mere, og internettet lukker nok også. Jeg skal nå at se alle mulige, mens jeg stadig er bare mig og ikke (lykkeligt) bundet til en baby. Jeg skal nå at veje mig, tegne på min store mave, mærke hun sparker, udnytte at folk rejser sig for mig i metroen, for den kan jo forsvinde hvert minut det skal være nu…Og således endte Nicklas og jeg med at få taget de her billeder, for GISP vi havde jo ingen billeder af os med maven sammen, selvom vi havde svoret, at vi ikke var typerne, der fik taget par-gravidbilleder. Se os løbe fluks ned til det lokale trykkeri og få dem printet i A2 og hængt dem op over vores seng i en guldramme.Men hey. Vi ved godt livet ikke slutter efter fødslen. Også selvom vi har det med benævne alt som sidste gangs-oplevelser lige nu. Der er heldigvis også en fornuftig del af hjernen, der ikke er helt hormonella.📸: Verdens bedste lillebror @magnuskring_”

Fire generationer – LINE KIRSTEN on Instagram

LINE KIRSTEN on Instagram: “Fire generationer 🤍”

2205 Likes, 13 Comments – LINE KIRSTEN (@linekirsten) on Instagram: “Fire generationer ”

2,205 Likes, 13 Comments – LINE KIRSTEN (@linekirsten) on Instagram: “Fire generationer 🤍”

Line Kirsten Nikolajsen – den4vaeg – Instagram

Den 4. Væg on Instagram: “MØD VORES FANTASTISKE REDAKTION ❤️Det her er Amanda, som er en del af vores København-team 🙋🏼📸: Line Kirsten Nikolajsen”

12. nov. 2017 — 35 Likes, 1 Comments – Den 4. Væg (@den4vaeg) on Instagram: “MØD VORES FANTASTISKE REDAKTION ❤️ Det her er Amanda, som er en del af vores …

35 Likes, 1 Comments – Den 4. Væg (@den4vaeg) on Instagram: “MØD VORES FANTASTISKE REDAKTION ❤️Det her er Amanda, som er en del af vores København-team 🙋🏼📸: Line Kirsten Nikolajsen”

Keywords: line kirsten nikolajsen instagram