Kviktest vojens åbningstider

Test-sted flytter til Rådhuset og ændrer åbningstider

På kortet kan du finde dit nærmeste teststed og se dets åbningstider. Kortet udvikles af coronasmitte.dk med data indsamlet fra myndighederne på tværs af …

Fra mandag den 26. april kan borgere i Haderslev Kommune blive testet for Covid-19 på Rådhuset på Haderslev Havn. Det er test-stedet i Haderslev Sundhedscenter, der flytter. Samtidig ændres åbningstiderne på flere af kommunens kvik-test-steder.

Test for COVID-19 – Haderslev Kommune

Test for COVID-19

Ovenstående åbningstider er gældende fra 06.02.2023 Søndage er åben i ulige uger. HUSK: Børn under 2 år skal fortsat have en henvisning fra egen læge.

Her kan du læse mere om de aktuelle testopfordringer for både vaccinerede og ikke-vaccinerede borgere. Det er de statslige myndigheder og Region Syddanmark, som afgør testkapaciteten i Haderslev Kommune.

Find nærmeste teststed – Region Syddanmark

Find nærmeste teststed

Det er i gymnastiksalen ved Starup Hallen og ved Vojens Camping på Stadion Parken i Vojens. Begge steder har åbent alle dage 9-19.

På kortet kan du finde dit nærmeste teststed og se dets åbningstider.

Det er heldigvis nemt at tage en kviktest i Vojens | Facebook

4. nov. 2021 — Kviktest åbner igen i Gåskærgade … Åbningstiderne for kviktest er: … Får i snart åbnet op for kvik test i Vojens eller gram eller …

Kviktest åbner igen i Gåskærgade Fra… – Haderslev Kommune

Åbningstiderne for kviktest i Sundhedscentret i Haderslev ændres. … Flere testcentre på vej: PCR-test uden tidsbestilling i Vojens og Gram. Annonce …

Ændrede åbningstider for kviktest i Sundhedscenter Haderslev

Ændrede åbningstider for kviktest i Sundhedscenter Haderslev | jv.dk

12. maj 2021 — Fra mandag den 17. maj udvides åbningstiderne også i Sundhedscenter Vojens og Gram Fritidscenter, så de fremover holder åbent 8-20 på …

Haderslev: Sundhedscenter Haderslev har være et populært sted at blive testet for covid-19. Så populært at det har givet for meget kø ved indgangen, hvilket har skabt udfordringer i forhold til afstandskravene.

Haderslev Kommune udvider test-kapacitet på PCR- og kvik-test

Haderslev Kommune udvider test-kapacitet på PCR- og kvik-test | Haderslev Kommune

Vikarbureau Carelink er specialister indenfor formidling af medabejdere til sundhedssektoren. Vil du blive vikar eller kunde? Læs mere.

Covid-19: Fra lørdag den 15. maj er det muligt at få PCR-test uden tidsbestilling hver anden uge i Gram og hver anden uge i Vojens. Derudover åbner Haderslev Kommune endnu et kvik-test-sted i bymidten i Haderslev og udvider åbningstiderne andre steder.

Carelink – Kompetente medarbejdere til sundhedssektoren

25. nov. 2021 — Teststedet i Vojens har åbent klokken 10-17. Derudover er der mulighed for at blive PCR-testet om lørdagen i sundhedscenter Vojens. Begge dele …

Vikarbureau Carelink er specialister indenfor formidling af medabejdere til sundhedssektoren. Vil du blive vikar eller kunde? Læs mere.

Nu kan man igen blive kviktestet i Vojens – Ugeavisen.dk

Nu kan man igen blive kviktestet i Vojens | ugeavisen.dk

Rundt i Lidl · Få en Skrab Plus efter hver køb!* · Har du læst denne uges tilbudsavis? · Tilmeld dig vores nyhedsbrev · Søg efter din Lidls åbningstider · Din mening …

Fra tirsdag den 30. november er det muligt at få en Covid-19 kviktest endnu et sted i Haderslev Kommune, nemlig i Sundhedscenter Vojens, hvor Carelink tester to gange om ugen – tirsdag og fredag.

Lidl Danmark

Ugens tilbud – Find alle vores tilbud her – Lidl.dk

Keywords: kviktest vojens åbningstider