Hasle røgeri åbningstider

Hasle Røgeri

Hjem | Minhjemmeside

Vores Røgeri. Vi tilbyder selvfølgelig den populære og klassiske røgede sild, som hele Bornholm er kendt for. Derudover har vi bl.a. varmrøget laks, makrel, …

Hasle Røgeri – Destination Bornholm

Hasle Røgeri er det sidste røgeri på Bornholm, hvor røgningen foregår på gammeldags og traditionel vis i åbne skorstene med ellebrænde.

Hasle Røgeri ApS – Facebook

hvor du finder alt det gode til julebordet. Besøg de forskellige røgerier på Facebook eller deres hjemmeside for at se deres åbningstider.

Åbningstider: Hasle Røgeri ApS – Alle-abningstider.dk

Åbningstider, adresse og kørselsvejledning til Hasle Røgeri ApS. Åbningstider i dag for Hasle Røgeri ApS. Andre steder i nærheden. Kørselsvejledning.

Hasle Røgeri ApS – Åbningstider, Adresse & Contact

Ugentlige åbningstider: · Torsdag: 10:00-16:00 · Fredag: 10:00-14:00 · Lørdag: 10:00-16:00 · Søndag: 10:00-16:00.

Hasle Røgeri, Hasle — adresse, telefon, åbningstider …

Hasle Røgeri, Hasle — adresse, telefon, åbningstider, anmeldelser

Hasle Røgeri, Hasle, Bornholm, Hovedstaden, Danmark — placering på kortet, telefon, åbningstider, anmeldelser. Findes i kategorier: restaurant, diner.

Hasle Røgeri I/S Åbningstider – FindAaben

1. feb. 2023 — Find åbningstider for firmaet Hasle Røgeri I/S i Soendre Baek 20, 3790, Hasle såvel som andre kontaktinformationer såsom adresser, …

Hasle Røgeri – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Hasle Røgeri, Hasle: Se 209 objektive anmeldelser af Hasle Røgeri, som har fået 3,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 1 af 6 restauranter i Hasle.

Hasle Røgeri, Hasle: se menuen, anmeldelser og tjek priser

Keywords: hasle røgeri åbningstider